LincPlus P1 - laptop accesibil cu design premium
general

LincPlus P1 – laptop accesibil cu design premium

In cautarea zilnica de produse chinezesti ce merita cumparate, am dat peste LincPlus P1. Acesta este un laptop accesibil cu design premium si cu ecran de 13.3 inch IPS ce poate sustine o rezolutie maxima de 1080P. Mi-a placut foarte mult si faptul ca are o configuratie hardware ok pentru activitati normale.

LincPlus P1 - laptop accesibil cu design premium

Laptopul LincPlus P1 se bucura de o carcasa metalica ferma si eleganta. Desi avem un sasiu din metal, laptopul nu cantareste mai mult de 1.5Kg, ceea e inseamna ca il putem lua cu usurinta intr-o calatorie de afacere sau in vacanta.

Procesoul integrat este un Intel Celeron N4000. Acesta este de generatie noua, lucreaza la maxim 2.6 Ghz si dispune de 4MB de memorie cache. Memoria RAM este de 4GB, iar spatiul de stocare are o capacitate de 32GB. In cazul in care se doreste mai mult spatiu, putem adauga un card TF cu maxim 128GB. Sau putem pune SSD de maxim 512GB.

LincPlus P1 - laptop accesibil cu design premium

Conexiune usoara si stabila: incorporeaza Wi-Fi 802.11 b / g / n AC cu banda dubla ce ofera o distributie rezonabila a fluxului wifi. AC Wi-Fi ofera de pana la trei ori viteza unei conexiuni Wi-Fi traditionale. Iar Bluetooth-ul este v4.2, ce ofera mai multe optiuni pentru transferul de date. LincPlus P1 mai integreaza doua porturi USB si un HDMI.

Laptopul are baterie de 12000mAh cu 45.6 Wati. Ce inseamna asta? Insamna o autonomie de 8-10 ore de utilizare cu o singura completa. Sincer sa fiu, nu prea am vazut multe laptopuri chinezesti care sa ofere o astfel de autonomie.

Laptopul metalic LincPlus P1 de 13,3 inch Ultrabook este disponibil in prezent pe Gearbest pentru doar 1238 lei. Acesta este un pret uimitor, asa ca nu-l pierde pentru nimic. Pentru o reducere buna, poti folosi cuponul de reducere M47AFB5275A27000. Coletul ajunge in 3 – 10 zile, iar costul transportului este 0 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *