Masina De Gravat Cu Laser
general

Masina de gravat cu laser – ieftina si buna

Daca vrei sa incepi o afacere cu marturii, brelocuri sau orice altceva, si cauti o masina de gravat cu laser ieftina si buna, Ortur 20W iti poate fi de folos. Nu este profesionista, dar poti da startul afacerii.

Dupa cum am spus, Ortur 20W este o masina de gravat cu laser ce poate face lucrari de 160 x 150 mm. Eu zic ca este suficient pentru a face chestii ca cele enumerate mai sus. Scluptura se poate face pe lemn, bambus, carton, plastic, piele, PCB, oxid de aluminiu, metal si multe altele. Taierea se face doar in carton si alte materiale moi.

Masina de gravat cu laser - ieftina si buna

Modul de utilizare a masinii de gravat cu laser este unul foarte simplu. In pachet vine demontata, dar nu-i bai. Se monteaza usor, mai ales daca arunci un ochi peste ghidul de instalare. Aplicatia cu care se lucreaza este aici. Dupa ce s-a instalat aplicatia, nu ne ramane decat sa incepem sa gravam ce ne dorim.

Multe nu mai am de spus despre Ortur 20W. Se alimenteaza la 12V cu 3A, laserul are o putere de 20W si o lungime de unda de 445 ± 5nm. Masina lucreaza cu imagini in formatul nc, .dxf, .bmp, .jpg, .png, etc.

Daca vi se pare interesanta, o puteti cumpara de pe gearbest la un pret promotional de 1072 lei. Transportul costa 60 de lei si anunge acasa in 15 – 25 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *