Oferte

Monitor curbat de gaming disponibil la oferta

Cauti un monitor curbat de gaming, dar nu stii ce ar fi bun pentru bugetul tau? In acest articol am sa fac un fel de top 3 monitoare curbate de gaming disponibile la oferta. Acesta sunt de pe gearbest si au transporul gratuit. Unul este dintr-un magazin romanesc.

Monitor curbat de gaming

Monitor curbat de gaming disponibil la oferta

ForGame MK24FC este un monitor curbat cu diagonala de 23.6 inch. Acesta suporta rezolutie de 1920 x 1080 pixeli si primeste lumina din spate de la un panou bazat pe LED. Despre el pot sa mai spun ca are o rata de refres de 144Hz si un timp de raspuns undeva la 5 ms. Ca interfata are doar HDMI. Mai multe informatii despre acest lmonitor, dar si detalii despre pret si modul de livrare, gasesti pe site-ul celor de la gearbest.

IPASON QR322X are tot ce iti trebuie pentru a-l folosi la birou, acasa si in special in gaming. Acesta are diagonala de 31.5 inch si afiseaza o rezolutie maxima de 2560 x 1440 pixeli. Este curbat, are o rata de refres de 165Hz si 4ms timp de raspuns. Clar este mult mai bun decat cel de mai sus, dar si pretul este pe masura. Vezi aici mai multe informatii si cat costa.

LG 34GL750-B este un monitor puternic destinat jocurilor. Are un timp de raspuns foarte mic, 1ms, iar rata de refes de 144Hz. Are diagonala de 34 de inch si suporta o rezolutie maxima Full HD. Ca porturi avem 2 HDM-uri si un DisplayPort. Acesta poate fi cumparat de aici la un pret de 1.700 lei.

Aceste 3 modele de monitoare consider ca merita o atentie din partea noastra. Mi-au placut ca sunt curbate, destinate gaming-ului si ca nu ocupa foarte mult spatiu pe birou. Voi cum le apreciati? Sau aveti alte modele care va plac?

One thought on “Monitor curbat de gaming disponibil la oferta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *