mop electric
general

Mop electric puternic si ieftin – Household 360

Desi nu este chiar un gadget, azi am sa va prezint tot un produs din China. Mop-ul electric este din ce in ce mai apreciat de foarte multi oameni, si de acesta am zis sa scriu un articol in care sa va prezint modelul Household 360.

Cum am ajuns sa caut eu o alternativa buna si mult mai rapida la mopul clasic? Pai am un copil de 2 ani si a inceput sa isi faca simtita tot mai mult prezenta in casa. A inceput sa arunce lichide pe parchet sau ciocolata lipita peste tot. Asa ca am zis sa caut un mop electric usor, puternic si care sa nu coste o avere. Asa am gasit modelul Household 360.

Mop-ul are doua perii routunde ce se rotes la 360 de grade cu o viteza foarte mare. Butonul pentru pornire/oprire este pozitionat foarte bine, putand fi actionat cu piciorul. Designul este slim, usor de folosit in orice colt al casei si realizat din materiale de foarte buna calitatea. Apiratorul electric are un acumulator de 2000mAh si promite o autonomie de lucru ideala pentru curatarea a 150m.

In cazul in care va face si voua cu ochiul, il gasiti pe gearbest la un pret de 144 lei. Transportul este inclus in pret si ajunge acasa la voi in 15-30 de zile. Eu zic ca este un pret bun si ca nu se mai merita sa te chinui sa speli prin casa cu mopul clasic. Voua cum vi se pare, a-ti face trecerea de la mop clasic la mop electric?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *