Mouse wireless Xiaomi Mijia LOFREE
general

Mouse wireless Xiaomi Mijia LOFREE disponibil la oferta

Xiaomi Mijia LOFREE este un mouse wireless cu aspect retro, dar cu controlul integrat al gesturilor tactile, care este compatibil cu Windows si Mac Os, astfel incat puteti de limitarile touchpad-ului si de probleme de apasare a tastaturii.

Potrivit producatorului chinez, formele netede si rotunjite ale corpului mouse-ului Xiaomi Mijia LOFREE, dar si greutatea acestuia, au fost selestate folosind calcule ergonomice de inalta precizie. Forma rezultata face ca mouse-ul sa se aseze perfect in orice mana, fiind foarte usor de folosit. Butoanele sunt mari si precise. Nu o sa avem problema la ele, sa se defecteze prea curand. Aici trebuie sa mentionez ca mouse-ul poate fi cumparat in trei variante de culori: rosu, albastru si alb.

Datorita chipului Bluetooth de la Nordic si a adaptorului USB de 2.4GHz, mouse-ul reactioneaza foarte bine atat la atingeri, cat si la miscari si pw Windows 10, si pe Mac Os. mouse-ul poate fi folosit pe mai multe dispozitive odata, ideea e sa aveti adaptor USB in fiecare. Dupa aceea, printr-o simpla apasare de buton se comuta de la un dispozitiv la altul.

Mouse wireless Xiaomi Mijia LOFREE are 5 setari pentru DPI: 800, 1200 (implicit), 1600, 2400 si 3600 dpi. Cu cat valoarea este mai mare, cu atat mouse-ul se va comporta mai sensibil si cu atat cursorul se va deplasa mai repede. Mijia LOFREE este compatibil cu Windows 8, Windows 10. Pe dispozitivele Apple gesturile nu sunt acceptate.

Mouse-ul poate fi incarcat prin cablu USB la calculator. Doar 3 minute de incarcare ofera o zi intreaga de lucru, iar daca este incarcat complet, poate sustine pana la 50 de zile de munca.

Sensibilitatea ridicata a senzorului si DPI-ul de pana la 3600 va permit sa utilizati mouse-ul wireless Xiaomi Mijia LOFREE pe orice suprafata disponibila – o masa, canapea, tesatura, piele – atat pentru munca, cat si pentru jocuri. Il putem cumpara de la Gearbest la 40.60 USD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *