Mouse Xiaomi Mi Wireless
general

Mouse Xiaomi Mi Wireless ieftin

Daca vrei sa iti cumperi un mouse ieftin bun pentru orice activitate, dar nu stii ce sa alegi, sugestia mea este Xiaomi Mi Wireless. Este ieftin, arata bine si se descurca de minune si in jocuri. Asa ca hai sa il descoperim impreuna!

Mouse-ul Xiaomi Mi Wireless costa 71 de lei in China. Acesta functioneaza cu o baterie de tip AA. Autonomia acestuia de lucru se duce lejer la un an. Nu are cablu de nici un fel, deci nu il putem folosi si legat direct la PC, fara sa mai consume baterie. Dupa ce s-a descarcat bateria, se inlocuieste cu alta noua.

Xiaomi Mi Wireless are un senzor optic cu 1000 DPI, insa se poate regla in functie de sensibilitatea de care avem nevoie. Nu exista nici un led care sa indice starea mouse-ului. Eu zic ca lipsa acestuia este un lucru bun si ajuta foarte mult la autonomie.

Designul este unul ergonomic si se tine foarte bine in mana. Masoara 112*66*32 mm si cantareste cateva grame. Mouse-ul este compatibil atat cu Windows, cat si cu macOS. Poate fi cumparat la oferta de pe gearbest la unpret de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *