Oferte

Ninebot MAX G30, trotineta cu 30Km/h si pret bun

Trotineta Ninebot Max G30 se bucura de un motor foarte puternic de 350W, ce poate prinde 30 km/h. Poate functiona undeva la 60 de km si sa sustina o greutate maxima de 100 kg. Trotineta poate fi cumparata la un pret bun de pe gearbest. Livrarea sa se va face din depozitul din Polonia, ceea ce inseamna ca ajunge la tine acasa in maxim 5 zile.

Ninebot Max G30 este trotineta de care ai nevoie atunci cand vrei sa renunti la masina si sa mergi la munca ecologic si fara sa stai in trafic zeci de minute. Daca am lamurit traba cu viteza, cat la ora prinde si cati km rezista autonomia, sa vedem si cine sustine necesarul de energie electrica. Aici avem o baterie foarte mare de 6.0 Ah. Timpul de incarcare este undeva la 6 ore.

Trotineta este pliabila, are frana atat pe roata din fata, cat si pe roata din spate si suspensie pe aer ce se poate ridica pana la 8.5 inch. Mai avem un fel de “ecran” ce afiseaza starea bateriei, km/h, modul de deplasare si cati km mai avem de parcurs. Ninebot Max G30 se poate conecta la telefon prin bluetooth si aplicatia Ninebot.

Trotineta Ninebot Max G30

Deci, daca vrei o trotineta buna, pe care sa te bazezi cu adevarat, Ninebot este o solutie reala. Nu te va lasa niciodata pe drum. Este rezistenta la apa, are anti-furt si vei sti mereu unde ai lasat-o cu ajutorul telefonului. Este ea un pic cam scumpa, dar eu zic ca merita.

Trotineta poate fi cumparat de pe gearbest la un pret de 2.746 lei. Transportul costa 45 lei si ajunge acasa la tine intre 2 si 5 zile. Vine asa repede din Polonia, dar putem alege si o varianta gratis, dar din China ce dureaza intre 18 si 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *