Oukitel Z32 - smartwatch cu 4G, Android si un pret mic
general

Oukitel Z32 – smartwatch cu 4G, Android si un pret mic

Iubitorii de ceasuri clasice, dar care nu vor sa renunte la functii inteligente, au motiv de bucurie. Recent, brand-ul chinezesc de smartphone-uri accesibile Oukitel, si-a lansat primul sau smartwatch – Oukitel Z32. Producatorul spune ca este conceput special pentru a raspunde tuturor nevoilor.

Oukitel Z32 este un smartwatch 4G cu cadran circular, care ofera toate functiile inteligente de ultima generatie, care nu renunta la suportul 4G, cu posibilitatea de a efectua apeluri direct de la incheietura mainii. Pretul normal al lui Oukitel Z32 este de 190$, dar pe Gearbest este disponibil la 130$ dupa o reducere de 32%.

Designul lui Z32 este unic si atractiv. Nimanui nu-i place un ceas zgariat. Acesta este motivul pentru care smartwatch-ul are bezelul realizat din ceramica, rezistenta la uzura si zgarieturi. Cureaua este din piele cu o latime de 22mm. Lucrul bun este ca se poate detasa foarte usor si se poate inlocui cu o alta curea.

Ecranul este IPS cu diagonala de 1.6 inch. Raportul mare de la ecran la corp pana la 70% permite comutarea precisa si mai rapida si functionarea mai lina. Rezolutia 400 × 400 pixeli este mai satisfacatoare si va puteti bucura de un impact vizual maxim.

Oukitel Z32 - smartwatch cu 4G, Android si un pret mic

Oukitel Z32 are 3GB memorie RAM, 32GB spatiu de stocare, ruleaza Android, bateria este de 1800mAh si mai dispune de doua camere foto. De pe el se pot efectua apeluri telefonice, se poate conectat la retelele de socializare, se pot instala foarte multe interfete de ceas si foarte multe chestii pe care le veti descoperi cu siguranta in momentul in care il veti cumpara.

OUKITEL Z32 este disponibil pe gearbest la 129.99 dolari, dupa o reducere de 32%. Nu uitati ca pretul sau normal este de 189,99 USD, asa ca grabiti-va.

Mai jos pun un video cu prima impresie a ceasului. Video este realizat de catre cei de la Oukitel.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *