general

Cel mai ieftin robot de curatat geamuri – Alfawise S70

Aldawise S70 este un robot de curatat si spalat geamuri ce nu trebuie sa lipseasca din nici o casa cu multe ferestre. Poate face fata chiar si la o cladire cu birouri sau orice alt ceva. Robotul asta este cel mai ieftin pe care l-am gasit, dar care sa si merite sa fie cumparat.

Roborul este conceput astfel incat sa spele in cele mai periculoase conditii, acolo unde nu putem ajunge nici macar cu mopul cu coada. Acesta are o baterie de 650 mAh care poate asigura 30 de minute de lucru. Alfawise S70 lucreaza autonom, fara sa fie cuplat la priza datorita bateriei, si poate spala in 3 minute un metru patrat. Se incarca intr-o ora.

Modul de ghidare este prin tehnologia AI, ceea ce inseamna ca avem de aface cu un robot independent ce este capabil sa isi calculeze singur traseul de spalare. Se spune ca spala geamuri mai repede de 3 ori decat un om. Si cred ca este posibil. Voua cum vi se pare acest robot, ii gasiti utiliatea in casa voastra? V-ar prinde bine un astfel de gadget?

Daca vi se pare interesant si vreti sa il cumparati, o puteti face prin acest link. Este vandut de gearbest la un pret de 560 lei si ajunge la tine la usa in 15-25 zile cu Priority Line. Costul transportului este de 47 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *