Robot pentru curatat geamuri-Alfawise S60 Pro
general

Robot pentru spalat geamuri-Alfawise S60 Pro

Pentru cei care au de spalat foarte multe geamuri, am sa va prezint robotul Alfawise S60 Pro. Acesta este un robot smart ce poate spala pana la 20 de minute cu o singura incarcare. Asa ca daca tot l-am gasit, am zis sa vi-l recomand si voua.

Robotul pentru spalat geamuri se bucura de un design ideal pentru a curata fiecare colt de geam. Este usor si se poate folosi fara nici o problema chiar si la spalarea geamurilor de la blocuri foarte inalte. Nu se deslipeste de fereastra atata timp cat este pus sa faca treaba.

Robot pentru spalat geamuri

Alfawise S60 Pro integreaza un motor de 120W ce asigura 80 de rotatii pe minut. Aici poate va intrebati, doar atatea rotatii? Pai nu prea avem nevoie de mai mult. Geamurile trebuiesc spalate incet si apasat. Robotul poate fi folosit atat la priza, cat si pe acumulator. Capacitatea acumulatorului este de 650mAh si ofera o autonomie de 20 minute, adica spala circa 6.5 metri de geam.

Multe nu prea ar fi de spus despre el. E clar ce poate face un robot pentru spalat geamuri. Mai multe informatii gasiti pe site-ul celor de la gearbest, de unde il si puteti cumparat. Costa 630 lei, dar daca folositi cuponul GBALS60PRO primiti o reducere de 13%. Costul transportului este de 43 lei si ajunge acasa la tine in 15 – 25 de zile.

2 thoughts on “Robot pentru spalat geamuri-Alfawise S60 Pro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *