general

Router Xiaomi ieftin si bun cu frecventa 2.4GHz + 5GHz

Xiaomi detine in acest moment cel mai ieftin si bun router. Am mai vazut si alte modele, dar ca asta nu este nici unul. Are frecventa mare, de pana la 5GHz, duce pana in 1200Mbps si este dual band. Mai ai nevoie de altceva?

Eu l-am gasit la cel mai bun pe gearbest – 98 lei cu transport gratuit in termen de 15-30 de zile. In Romania l-am gasit pe eMag la un pret de 147 lei. Acum, tu alegi care este cea mai buna optiune. Eu zic ca cea din China este ok.

Router Xiaomi ieftin si bun cu frecventa 2.4GHz + 5GHz
Router Xiaomi ieftin si bun cu frecventa 2.4GHz + 5GHz

Router-ul Xiaomi, pe langa faptul ca este ieftin, dispune de un design premium, realizat din materiale friendly cu mediu. Are 4 antene extrem de puternice pentru a trece semnalul prin orice perete, placa de retea Gigabite, procesor MT7621A MIPS Dual-Core 880MHz, 128MB de memorie RAM si 16MB ROM.

Despre el mai pot spune ca integreaza un port WAN cu 10/100/1000Mbps (conectare la home gateway), doua porturi LAN cu 10/100/1000Mbps, doua LED-uri pentru notificari si un buton pentru resetare.

Ca sa ii facem setarile, producatorul Xiaomi ne pune la dispozitie soft-ul MiWiFi ROM (Bazat pe OpenWRT). Interfata este in engleza si cu siguranta este destul de intuitiva pentru oricine.

Router-ul Xiaomi A4 poate sustine pana la 64 de dispozitive simultan prin Wi-Fi, fara sa intrerupa banda vreunuia. Este stabil si cu siguranta o sa apreciezi acest lucru. Ca nu o sa stai toata ziua cu mana pe butonul de reset.

In concluzie, daca vrei un router bun, dar pe care sa nu oferi o avere. Xiaomi 4A este exact ce iti trebuie. Isi face treaba cu bine si ce este cel mai important, este extrem de stabil. Eu recomand sa se cumpere de pe gearbest. Are pretul mic si primesti si transportul gratuit. Pentru o reducere de 3$, poti folosi codul de reducere GBCNXG01.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *