Samebike JG20 - bicicleta electrica la oferta pe gearbest
general

Samebike JG20 – bicicleta electrica la oferta pe gearbest

Raportul calitate/pret isi justifica foarte mult fiecare banut investit in bicicleta electrica Samebike JG20. Face parte din gama medie, se pliaza complet si este realizata doar din materiale de foarte buna calitate. Asa ca hai sa o descoperim impreuna in acest articol de prezentare

Samebike JG20 este o bicicleta pliabila ce se poate strange din trei miscari. Astfel dimensiunile 160 x 57 x 118 cm sunt reduse la 92 x 57 x 61 cm. Bicicleta intergreaza un ecran LCD care afiseaza toate informatiile posibile care sa te ajute sa monitorizezi starea sa, 7 viteze Shimano, un far pe LED in partea din fata si un stop tot pe LED in partea din spate.

Constructia aliajului de aluminiu asigura compatibilitatea cu oamenii de toate varstele. Si este unul dintre putinele care suporta greutati maxime de pana la 150 de kilograme. Exista, de asemenea, libertatea de a schimba inaltimea scaunului si ghidonul pentru a gasi pozitia de conducere perfecta.

Motorul integrat are o putere de 250W si permite atingerea vitezei maxime de 25 km / h. Samebike JG20 ofera posibilitatea de a depasi pante de pana la 25o, in mod logic, cu trei moduri de utilizare care includ unul pur electric. Un alt hibrid care amesteca pedalarea si asistenta electrica si un manual pentru transformarea acesteia intr-o bicicleta clasica.

Samebike JG20 - bicicleta electrica la oferta pe gearbest

In ceea ce priveste bateria, exista o unitate de 8 Ah Litiu-Ion care ajuta la realizarea unei medii cuprinse intre 30 si 70 de kilometri de autonomie in functie de tipul de conducere ales si daca luminile sunt active sau nu. Apoi, la reincarcare este nevoie de aproximativ 4 ore pentru a reveni la 100%.

Daca vi se pare interesanta si vreti mai multe informatii despre ea, sau sa o cumparati, intrati pe gearbest prin acest link. Pretul este bun, de 2844 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *