Senzor De Temperatura Xiaomi
general

Senzor de temperatura/umiditate disponibil la un pret bun

Te-ai intrebat vreodata cat de bun ar fi un senzor de temperatura si umiditate? Sa iti faci un ecosistem smart si sa iti controlezi temperatura de la distanta? Pentru astea, ai nevoie de un astfel de senzor.

Ce vreau sa va propun azi, este versiunea cea mai ieftina. Dispozitivul nu are ecran pentru a afisa starea temperaturii si a umiditatii. Se conecteaza la telefon prin aplicatia Mi Home, astfel informatiile sunt afisate pe telefon.

Bun. Pana aici sper ca totul a fost clar. Xiaomi Mi Temperature/ Humidity nu face nimic altceva decat sa ne arate temperatura si umiditatea. Ca sa fie treaba si mai buna, ca sa poti controla temperatura in casa, avem nevoie ca aparatul de aer conditionat sa fie legat la o sursa smar, dar si centrala termica. Aici sunt mai mult de spus, asa ca cine vrea mai multe detalii, sa lase un comentariu.

Senzorul de temperatura / umiditate Xiaomi poate fi cumparat in aceata perioada de pe gearbest la un pret de 48 lei. In romania l-am vazut la 80 de lei…Daca alegi sa il cumperi din afara, afla ca transportul este gratuit, iar perioada de livrare este intre 14-35 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *