Soundbar Xiaomi
general

Soundbar Xiaomi cu pret bun (reducere)

Azi vreau sa va prezint soundbar-ul Xiaomi MDZ-27-DA. L-am gasit la un pret bun si am zis ca ar trebui sa scriu despre el. Poate este cineva interesat de asa ceva. Oferta este disponibila pe gearbest si ajunge acasa in 10-18 zile.

Soundbar-ul Xiaomi are o lungime de 83 cm. Acesta este realizat din materiale de foarte buna calitate, iar finisajul sau este de nota 10. Pe partea superioara avem 7 butoane fizice prin care putem controla volumul, bluetooth-ul, auxiliarul si multe alte optiuni. Sunetul este redat de 8 difuzoare cu o putere de 28W. Eu zic ca se aude suficient de tare pentru un apartament. Cu siguranta nu vei simti nevoia de mai mult.

Foarte multe de spus nu prea mai sunt. Stim cu totii ce este un soundbar si ce face. Asa ca voi trece direct la informatii despre pret si de unde il putem cumpara.

Deci, il gasim pe gearbest la un pret de 90$, dupa ce a fost redus de la 123$. Costul transportului este de 1.66$ si ajunge acasa intre 10 – 18 zile. Depinde foarte mult cum se misca vamile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *