SSD ieftin M.2 de 256Gb
general

SSD ieftin M.2 de 256Gb (oferta CHINA)

Nu stiu daca aveti in credere in produsele chinezesti, dar eu am. Nu mai este de mult produsele de proasta calitate. De aceea, ca sa va demonstrez ca sunt produse bune si in China, in acest articol vreau sa va prezint un SSD ieftin de tip M.2 cu o memorie de 256Gb ce merita sa fie cumparat.

SSD-ul are o rata de transfer a datelor foarte mare, mai exact 1500MB/S la citire si 1200MB/S la scriere. Pentru acest lucru este recomandat, pentru zona gaming. Desigur, poate fi folosit de oricine vrea o experienta rapida. Sa fie totul instant.

MAXSUN MS256GBNM6 este realizat din metal, cantareste si cantareste 52 de grame. Dimensiunile sunt cele standard pentru un SSD de tip M.2. Cam acestea as putea spune despre el. Daca vreti sa aflati ceva informatii mai multe, puteti intra aici.

Cu acestea fiind spuse, daca vreti un SSD ieftin de tip M.2 si cu o capacitate de 256GB, acesta este ceea ce cautati. Costa 185 lei si poate fi cumparat de aici. Transportul este gratuit pana acasa, dar aveti de asteptat undeva intre 15-35 de zile.

Daca va intrebati cat de sigur este sa cumperi din China, va pot spune ca nu sunt probleme. Am cumparat de foarte multe ori si nu au existat neclaritati. Va recomand fara niciun dubiu cumparaturile din afara. Dar, doar din cele cunoscute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *