Sterilizator UV pentru periute de dinti cu pret bun
general

Sterilizator UV pentru periute de dinti cu pret bun

Te-ai intrebat vreodata cate bacterii raman pe periuta de dinti dupa spalarea dintilor? Chiar daca o spalam cu apa fiarta? Pentru asta am vrut sa va prezint azi sterilizatorul UV pentru petriutele de dinti. Sterilizeaza profesional cu ajutorul razelor UV si ceea ce imi place si mai mult e ca poate fi folosit si ca dozator de pasta de dinti.

In dispozitiv se pot steriliza pana la 5 periute de dinti. Modul de utilizare este unul foarte simplu, putand fi utilizat chiar si in concedii. Tot ce trebuie sa faci este sa il conectezi la o priza cu curent electric si sa bagi periuta de dinti la sterilizat.

Sterilizatorul este realizat din plastic ecologic de cea mai buna calitate, masoara 28.6 cm in lungime si 18.6 latime, si poate fi cumparat doar pe culoarea alba. In pachet avem sterilizatorul, incarcatorul si manualul cu instructiunile de utilizare.

Daca esti si tu o persoana care tine la dintii sai si vrei sa cumperi sterilizatorul UV pentru periute de dinti, afla ca poti sa il cumperi in aceasta perioada la un pret de doar 103 lei. Il gasesti aici (gearbest), si daca il cumperi ai transportul gratuit pana la tine acasa. Coletul ajunge in 15-30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *