general

Stick Xiaomi Mi TV cu Google Assistant si Netflix la un pret bun

Xiaomi Mi TV stick este cea mai ieftina si fiabila solutie in materie de chromecast. Poate fi folosit la toate televizoarele cu HDMI, astfel puteti sa va bucurati de Netflix, HBO, YouTube si asa mai departe, printr-un singur device.

Stick Xiaomi Mi TV

Modul de instalare este foarte simplu. Se baga in portul HDMI si se va afisa imaginea de instalare a Chromecast-ului. Telecomanda este si ea usor de folosit. Mai ales ca pe ea gasim si un buton Google Assistant ce ne ajuta sa lucram cu el prin comanda vocala.

Device-ul are un procesor Amlogic S905 Y2 de tip quad core, 1GB de memorie RAM si 8GB spatiu de stocare. Sistemul de operare folosit de Xiaomi Mi TV stick este Android TV versiunea 9.0.

Stick Xiaomi Mi TV

Pentru conectivitate avem: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac compatibil cu retelele 5G, Bluetooth versiunea 4.2 si se alimenteaza la 5W prin portul HDMI. Mare lucru nu mai am sa pun despre el. Am sa las mai jos un video cu modul cum functioneaza.

Daca vrei sa il cumperi, il gasim aici la un pret promotional, daca folosesti cuponul de reducere MITVSTICKUS. L-am comandat si eu, tocmai pentru a face dintr-un TV non-smart, intr-unul smart. Mi-a placut ca este mic si ca are Android pe el, astfel putand instala orice aplicatie am nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *