Surubelnita electrica accesibila Xiaomi Mija
general

Surubelnita electrica accesibila Xiaomi Mija

Articolul asta este pentru domnii carora le place sa mestreluiasca prin casa. Am sa vorbesc in articol despre surubelnita electrica Xiaomi Mijia. Mi-a placut ca este puternica, accesibila si ca vine de la un brand tot mai puternic.

Surubelnita vine la pachet cu 12 biti si cu o putere de cuplu de 5 N.m Asta inseamna ca poate fi folosita la desfacut suruburi de la gadegeturi, telefoane, calculatoare, chestii marunte. Nu suruburi care sunt stranse la o forta de cuplu mult mai marede 5N.m.

 

Designul este unul ok. Imi place ca are forma buna de prindere si ca este realizata din materiale foarte bune. Masoara 12.40 x 13.05 x 4.20 cm si cantareste 350 de grame. Eu zic ca se tine bine si ca poate fi folosita cu usurinta.

Bateria surubelnitei este de 2000mAh si se poate reincarca printr-un cablu USB type C conectat la un incarcator sau un laptop. In momentul cand acumulatorul este aproape de descarcare se va aprinde un led ce atentioneaza acest lucru.

.

Eu zic ca se merita sa o cumperi, dar nu din Romania. Costa mult mai mult decat daca o cumperi din China. Gearbest o vinde la un pret de 183 lei (vezi aici oferta) si ofera si transportul gratuit. Singurul inconvenient este ca trebuie sa astepti undeva la 15-30 de zile, dar tot zic ca se merita.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *