Surubelnita electrica ieftina Xiaomi
general

Surubelnita electrica ieftina Xiaomi

Daca ai nevoie de o surubelnita electrica ieftina pe care sa o poti folosi prin casa, Xiaomi Wiha Zu  este exact ce ai nevoie. Nu este scumpa, este practica, are biti multi si are o putere de 1Nm.

Wiha Zu este un producator germani ce colaboreaza cu Xiaomi. Cei doi si-au unit fortele si au creat cea mai tare surubelnita electrica. Acesta este cosntruita din materiale de foarte buna calitate, se tine bine in mana si arata foarte ok. Pe ea gasim buton pentru strangere, buton pentru desfacere si un led dual pentru a putea vedea mai bine acolo unde e nevoie de mai multa lumina.

In pachet gasim surubelnita electrica, 8 biti, un prelungitor pentru a ajunge mai bine la suruburile greu accesibile si un incarcator Tip-C. Bateria este de 1500mAh, ceea ce inseamna ca tine foarte mult. Cu siguranta nu o sa se descarce chiar daca o folosim o zi. Ca si cuplu de strangere avem 1Nm, ceea ce inseamna suficient pentru o surubelnita electrica ideala pentru casa.

Daca ti se pare interesanta si vrei sa vezi mai multe informatii despre ea, sau sa o cumperi, intra pe gearbest.com. Pretul de comercializare este 235 lei. Costul livrari la tine acasa este de 3.18 lei. Coletul ajunge in 15-35 de zile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *