T5 Intelligent Voice Translator vorbeste pana la 40 de limbi
general

T5 Intelligent Voice Translator vorbeste pana la 40 de limbi

Daca esti o persoana ce calatoresti foarte mult in diferite colturi ale lumii si ai probleme in a intelege si vorbi anumite limbi, T5 Intellligent Voice te poate ajuta. Cunoaste foarte multe limbi si este accesibil la pret.

Desi au aparut deja foarte multe aplicatii pentru telefoane care sa ne ajute cu traduceri, personal inca nu ma bazez in totalitate pe ele. Am avut momente cand mai tare ma incurcau. De aceea cel mai bine este sa ne bazam pe un translator 100% creat pentru acest scop.

T5 Intelligent Voice se bucura de dimensiuni practice de 5.20 x 1.40 x 13.00 cm  si nu cantareste mai mult de 89 grame. Dispozitivul este realizat din plastic rezistent la lovituri si placut la atingere. Informatiile sunt afisate pe ecranul color de 2.4 inch, iar autonomia de lucru este sustinuta de o baterie cu o capacitate de 1450 mAh. Tine 6 zile in standby si 6 ore in traduceri.

Translatorul are Wi-Fi si modul 4G. Cu ajutorul internetului se pot cauta limbi care nu sunt deja instalate in aparat. Potrivit producatorului, T5 Intelligent are o acuratete de pana la 98% in traduceri. Deci un lucru foarte bun care ma face sa il recomand si mai mult.

Este disponibil in oferta magazinului gearbest la un pret de 275 lei. Transportul in Romania este inclus in pret si poate ajunge intre 15-35 de zile. Cum vi se pare, il gasiti util? Sau folositi aplicatii pe telefon?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *