Tastaura mecanica de gaming Afawise K1
general

Tastaura mecanica de gaming Alfawise K1

Alfawise este un producator chinez de produse electronice, ce ia din ce in ce mai multa amploare. Din ce am vazut pe net, produsele lor sunt foarte apreciate de catre utilizatori si sunt recomandate datorita preturilor foarte mici la care sunt vandute. Un exemplu bun este tastatura mecanica de gaming pe care tin sa o recomanda in acest articol.

Mai intai sa vorbim despre pret si de unde o putem cumpara. Daca vi se pare interesanta si sunteti in cautarea unei tastaturi mecanica dedicata gaming-ului, puteti cumpara modelul Alfawise K1. Costa 125 lei si poate fi cumparata de aici (gearbest). Transortul din China pana la tine acasa este asigurat in mod gratuit, daca alegi sa astepti intre 15 – 30 de zile.

Daca am lamurit treaba cu pretul si de unde o putem cumpara, hai sa vedem cu ce vine si de ce o recomand. Pai in primul rand imi place ca are un design robust si ergonomic. Tastele sunt ideale pentru a nu-ti aluneca degetele de pe ele, iar pentru a fi si mai vizibile, poti selecta un numar foarte mare de culori, in functie de nevoi. Sasiul este din aluminiu, iar greutatea tastaturii este de 675 de grame.

TASTAURA MECANICA DE GAMING ALFAWISE K1

Tastele au o rata de raspuns foarte buna, mai exact de 2MS. Cablul are o lungime suficienta, astfel incat sa nu fie probleme de utilizare. Cablul se conecteaza prin USB si are conectorul placat cu aur pentru o comunicare cat mai stabila.

Cam astea sun de spus despre Alfawise K1. Este o tastatura de maging ieftina ce isi face treaba. Cu siguranta, cand o sa ajunga in Romania o sa aiba un pret foarte mare. De aceea recomand sa o cumparati din afara, mai ales ca acum avem si transport gratuit.

Va mai spun odata, o puteti cumpara de aici la un pret de 125 lei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *