Teclast F7 Plus, laptop cu pret ieftin si design premium
general

Teclast F7 Plus, laptop cu pret ieftin si design premium

In aceasta perioada, laptopul Teclast F7 Plus poate fi cumparat la un pret ieftin. Are o reducere buna de 28% si ce este cel mai important, vine cu licenta Windows 10. Designul este premium, realizat din aluminiu si are o greutate de 1.5 Kg. Ecranul este un IPS cu diagonala de 14.1 inch si rezolutie Full HD.

Laptopul Teclast F7 Plus integreaza un procesor Intel Gemini Lake N4100 Quad Core tactat 1.1GHz – 2.4Ghz, placa video integrata Intel UHD 600 (chipset video foarte bun), 8GB de memorie RAM si 256GB spatiu de stocare, disponibili pe SSD. Eu zic ca aceasta configuratie este ok pentru un laptop ieftin. Se descurca excelent in office, multimedia si ceva jocuri ce nu au pretentii foarte mari.

La capitolul conectivitate, laptopul dispune de placa de retea Wi-Fi 802.11 ac, bluetooth v4.0, doua porturi USB 3.0, cititor de carduri MicroSD, iesire audio de 3.5 mm si un port miniHDMI. Acumulatorul este de 5.000mAh si ofera o autonomie destul de buna, de pana la 8 ore de lucru. Sa nu uit, are si camera web de 2MP.

In concluzie, daca vreti un laptop ieftin cu design premium si specificatii bune, Teclast F7 Plus este mai mult decat ideal. Nu stiu daca avem ceva similar pe piata din Romania. Eu cred ca este un real best-buy. Voi ce parere aveti?

Laptopul poate fi cumparat de pe gearbest la un pret de 1557 lei. Transportul costa 56 lei si ajunge acasa prin Priority Line in 10-18 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *