Telecomanda universala controlata cu telefonul - Alfawise KS1
general

Telecomanda universala controlata cu telefonul – Alfawise KS1

Daca v-ati saturat sa folositi cate o telecomanda pentru fiecare aparat electric din casa si vreti sa le integrati pe toate intr-una singura, Afawise KS1 este exact ce va trebuie. Acesta este o telecomanda universala controlata cu telefonul. Adica puteti da drumul la TV, aer conditionat, becuri smart si asa mai departe, direct din telefon.

Modul de utilizare este simplu. Se pune telecomanda universala in priza, se descarca aplicatia dupa ce s-a scanat codul de bara de pe cutie si se fac setarile. Raza de actiune este undeva la 8 – 15 m, depinde foarte mult de ce obstacole avem intre telefon si telecomanda. Desigur, se poate controla chiar si prin comanda vocala, cu ajutorul platformei Amazon Alexa.

Imi place ca se pot inregistra scenarii, ca atunci cand vrei sa se repete zilnic anumite chestii. Ca de exemplu, becul din bucatarie sa se aprinda in fiecare dimineta la ora 6, sau aerul conditionat sa porneasca la 20 de grade C la ora 7. Sau orice alt scenariu va doriti.

Alfawise KS are dimensiuni reduse de 5.00 x 5.00 x 3.00 cm si cantareste 80 de grame. In pachet gasim telecomanda universala, un cablu USB pentru alimnetare si manuale de utilizare.

Mai multe informatii despre modul de utilizare si functionare gasiti aici. Telecomanda universala controlata cu telefonul Alfawise KS1 costa 43 de lei si ajunge acasa la voi in 15 – 30 de zile pentru un cost de 1.72 bani. Va astept cu pareri despre acest produs si daca vi se pare util.

One thought on “Telecomanda universala controlata cu telefonul – Alfawise KS1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *