general

Telefon chinezesc cu aspect de iPhone 11 – Cubot X20 Pro

Desi nu a trecut mult timp de la lansarea noului iPhone 11, producatorii chinezi de smartphone-uri l-au si copiat. Cel putin aspectul spatelui. Pe partea frontala avem un ecran cu un notch ceva mai mic decat la iPhone 11.

Cat despre pret, Cubot X20 Pro costa in aceasta perioada 644 lei. Telefonul poate fi cumparat la reducere de pe gearbest. Transportul costa in jur de 20 lei si poate dura intre 15 si 25 de zile.

Telefonul Cubot X20 Pro dispune de un ecran IPS cu diagonala de 6.3 inch si un aspect 19:5.9, de 6Gb de RAM, 128Gb de spatiu de stocare si un procesor Helio P60. Configuratia este destul de satisfacatoare pentru un smartphone din 2019 ce costa atat de putin.

Dupa cum vedem, pe spate avem un ansamblu foto/video format din 3 camere. Mai exact de una de 12.0MP, una de 20.0MP si inca una de 8.0MP . Pe partea frontala gasim o camera de 13MP cu functia AI.

Din specificatii reiese ca avem de aface cu un telefon ieftin ideal pentru utilizarea zilnica. Nu cred ca s-ar bloca intr-o aplicatie. Avem totusi 6Gb de RAM si un sistem de operare bine pus la punct. Telefonul poate fi cumparat la o reducere de 40% prin intermediul site-ului gearbest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *