Televizor Smart Xiaomi Mi 4A
general

Televizor Smart Xiaomi Mi 4A

Azi am gasit la oferta televizorul smart Xiaomi Mi 4A. Stiu, e mai dificil sa cumperi telefon din China, dar se poate. Asa ca pentru cei interesati de asa ceva, va spun ca modelul Xiaomi Mi 4A poate fi cumparat in aceasta perioada la un pret de 1029 lei. Pentru banii astia primim un televizor cu Android, comanda vocala si o diagonala de 32 inch.

Poate ca ati spune ca este totusi cam scump pentru diagonala de doar 32 inch. Si asa este, insa compenseaza la partea de conectivitate, a sistemului de operare si pe partea calitatii imagini. Xiaomi Mi 4A este ideal pentru dormitoare sau camera copiilor. Clar nu pentru sufragerie.

Televizor Smart Xiaomi Mi 4A

Televizorul dupa cum am spus si mai sus are o diagonala de 32 inch si o rezolutie FullHD. Ca sa ofere o experienta buna in utilizarea sistemului de operare Andorid TV, Xiaomi Mi 4A integreaza un procesor quad core pe 64 biti, 1GB de memorie RAM si 8GB spatiu de stocare. Vine cu Youtue,Google Play si Chromecast Google. Desigur, se pot instala aplicatiile dorite din Google play.

Pe partea de comunicare si conectivitate avem urmatoarele porturi si module: 3 porturi HDMI, 2 porturi USB, bluetooth v4.2, wireless 2.4g/5g si ethernet de 100Mbps. Eu zic ca sta bine si ca integreaza cam tot ce avem nevoie. Sunetul este redat prin doua boxe stereo cu o putere nominala de 10W fiecare.

Daca vi se pare interesant televizorul smart Xiaomi Mi 4A si vrei sa il cumparati sau sa gasiti mai multe informatii despre el, intrati pe gearbest.com. Trebuie sa va mai spun ca transportul costa 42 de lei si ajunga acasa la voi in 2-5 zile si asta pentru ca este livrat din Germania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *