Televizor Xiaomi Mi 4A Pro - pret si pareri
general

Televizor Xiaomi Mi 4A Pro – pret si pareri

Desi este lansat de ceva timp, Xiaomi Mi 4A Pro este un televizor smart ce face in continuare senzatie. Nu poate fi cumparat din Romania, dar daca ti-l doresti il poti lua din afara prin intermediul celor de la gearbest. Televizorul costa 1044.85 lei, iar daca folositi cuponul de reducere E3D0402DB64F4001, pretul devine 870 lei.

Xiaomi Mi 4A Pro este un televizor smart, bazat pe sistemul de operare Android cu interfata proprie Patch Wall. Ca specificatii hardware avem procesor quad-core Cortex-A53 Amlogic T962 tactat la 1.5GHz, procesor grafic Mali-450 MP5, 2GB memorie RAM si 8GB spatiu de stocare. Ecranul are diagonala de 109 centimetri si rezolutie 1920 x 1080 pixeli (FullHD). Sunetul este redat de doua difuzoare stereo cu o putere de 12 wati.

Pe langa toate aceste specificatii de top, demne pentru un smart tv, avem si doua mari dezavantaje. Nu are integrat tuner digital, iar interfata nu are limba romana. Pentru a putea prinde posturile TV, trebuie sa cumperi separat un tuner digital.

La capitolul conectivitate avem urmatoarele porturi si module: WiFi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.2 LE, 2 x HDMI, 2 x USB 2.0, ethernet si intrare audio L/R. Cablul de alimentare nu este detasabil de pe televizor.

Ca o idee de final, Xiaomi Mi 4A Pro este un televizor cu performate si dotari de top. Daca rezolvi treaba cu tuner-ul digital, poti avea un smart tv de top la un pret foarte mic. Il recomand si sunt convins ca o sa il apreciati si voi.

Televizorul poate fi cumparat de aici (gearbest) la un pret de 870 lei, daca folositi cuponul E3D0402DB64F4001. Costul transportului costa 43 de lei si ajunge acasa la tine prin curier in 2-5 zile. Fara alte taxe. Asa ca va astept cu comentarii despre pret si faptul ca nu are tuner digital. Sa imi spuneti daca l-ati cumpara chiar si cu minusul asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *