termos xiaomi
general

Termos smart cu ecran de la Xiaomi

Te intrebi la ce este bun un termos smart? Pai in primul rand ca iti mentine temperatura dorita a cafelei, ceaiului, laptelui si asa mai departe, dar te ajuta foarte mult si atunci cand esti pus in miscare. Nu este mare si nici greu. Il poti lua pur si simplu in mana cand alergi sau in drum spre birou.

Termos -ul este un model nou, abia lansat si vine de la Xiaomi. Acesta este realizat din otel la exterior, otel la mijloc si smalt la interior. Prin aceasta noua metoda de realizare a termosului, ne bucuram mai bult timp de cafeaua preferata. Dimensiunile sunt ideale pentru a putea fi tinut cu o singura mana, iar capacitatea de stocare este de 380 ml.

In partea de sus avem un ecran LED care la o simpla atingere ne arata temperatura lichidului depozitat in interior. Termosul functioneaza cu o baterie de tip CR2450.

Termosul a intrat deja pe piata chineza si este vandut de gearbest la un pret de 36$. Costul transportului este de 1.80$ si ajunge acasa la tine in maxim 28 de zile, fara alte taxe. Acesta poate fi cumparat in doua culori: alb si negru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *