Trotineta electrica accesibila -Icewheel Intelligent Motion
general

Trotineta electrica accesibila -Icewheel Intelligent Motion

Se pare ca nu o sa avem parte de iarna anu asta. Deci, cum incepe sa se incalzeasca afara, m-am gandit ca ar fi bine sa va recomand trotineta electrica Icewheel Intelligent Motion. Aceasta are un pret accesibil de doar 772 lei si ofera o autonomie destul de buna. Vine din depozitul din Polonia, iar transportul nu costa nimic.

Trotineta electrica are un sasiu rezistent, realizat din aluminiu si este capabila sa sustina persoane de maxim 100 Kg. Se pliaza perfect si poate fi transportata sau depozitata oriunde. Cantareste in jur de 7 Kg si poate fi cumparata doar pe negru. Motorul este de 180W si este integrat in roata de pe spate, iar franele sunt electrice.

Ca performante avem lucruri notabile. Bateria are o capacitate de 29V cu 2.6Ah si se incarca in 4 ore. Autonomia de lucru pe care o sustine aceasta se duce undeva la 12Km. Eu zic ca este ok atata timp cat vorbim de o trotineta electrica accesibila, spre ieftina. Viteza maxima pe care o prinde este de 18km/h, dar depinde foarte mult de cata greutate are.

Despre Icewheel Intelligent Motion nu prea sunt multe de spus. Este o trotineta simpla, fara prea multe functii revolutionare. O recomand datorita pretului extrem de mic la care poate fi cumparata si datorita autonomiei de 12 Km. Eu zic suficient astfel incat sa mergi la serviciu sau sa faci o plimbare in weekend.

In cazul in care vrei mai multe informatii suplimentare despre specifictii si pret, sau chiar sa o cumparati, intrati pe gearbest. Costa 771 lei si dupa cum am spus si in introducere, vine din depozitul din Polonia cu transport gratuit. In cazul in care vrei ceva cu doua motoare, uita-te si la FLJ Scooter.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *