Trotineta electrica cu doua motoare
general

Trotineta electrica cu doua motoare

Despre trotineta electrica ieftina am scris aici. Acum e randul sa scriu despre una de top, cu o autonomie de lucru mult mai mare, dar si cu un pret pe masura. FLJ Scooter este un model de trotineta electrica cu doua motoare, pe fiecare roata si cu suspensii. Asa ca va invit sa descoperim impreuna cu ce se lauda.

In primul rand, pot spune ca avem un design elegant, construit pe un cadru realizat din aluminiu dur. Trotineta integreaza patru suspensii pe fata si doua pe spate. Se pliaza complet si se poate atasa sa in cazul in care mergi pe distante mai lungi. De sustinut, sustine 150 Kg.

Trotineta electrica cu doua motoare

Trotineta electrica FLJ T11 are doua motoare, unul in roata din fata, si unul in cea de pe spate. Fiecare motor are 1200W, ceea ce inseamna o putere totala de 2400W, ce poate oferi o viteza maxima de deplasare de 45Km/h. Franele sunt pe discuri, iar bateria este LG cu o capacitate de 20Ah, ce asigura undeva la 40Km. Bateria se incarca in 8 ore.

Aceasta are inclus in pachet un far pe LED pe fata, o lampa rosie pe spate si un ecran color ce indica informatii cu privire la Km/h si cat la suta curent mai are in baterie. A, sa nu uit, are si claxon.

trotineta electrica

Trotineta electrica FLJ T11 poate fi cumparata de aici (gearbest) la un pret de 4316 lei. Transportul sau pana la tine acasa este gratis, ne fiind nevoit sa platesti nici o alta taxa suplimentara. Timpul de livrare este intre 3 si 7 zile lucratoare.

Cei drept, este foarte scumpa fata de Icewheel E9, insa calitatea materialelor, prezenta celui de-al doilea motor, franelor pe disc si a autonomiei mult mai mare, face ca FLJ T11 sa aiba un pret mai piperat.

Voua cum vi se pare? Mai jos gasesti un video de prezentare facut de gearbest cu trotineta electrica FLJ T11.

2 thoughts on “Trotineta electrica cu doua motoare

  1. Este faina, doar ca pentru RO -si pentru majoritatea tarilor din EU-este ilegala.Din cauza vitezei maxime.Si apropos de asta ,multi vanzatori vand castraveti la grădinari cu -limitata la 25 km/h.In lege scrie clar -maxim 25 km/h, prin constructie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *