general

Vaza electrica cu lumina calda si rece

Sincer nu stiam ca exista asa ceva, dar in timp ce ma uitam pe net am dat peste ea – vaza eelctrica cu lumina calda si rece. Poate fi folosita pentru a pune in ea flori naturale, chiar in apa. Desigur, poate fi folosita si pentru depozitarea altor obiecte.

Vaza poate fi folosita si ca lapa LED si asta datorita sistemului de iluminare in doua tonuri – cald si rece. Functioneaza cu o baterie de 1800mAh ce se reincarca prin USB. Datorita faptului ca este pe acumulator, putem folosi vaza in dormitor, living, bucatarie sau la birou. Ca o sugestie, in cazul in care nu vrei sa o folosesti ca si vaza, poti sa o folosesti la birou ca suport pentru pixuri si creioane.

Masoara 14.60 x 11.50 x 11.50 cm , ceea ce inseamna ca nu este foarte mare si ca este ideala pentru casa. Ca si greutate avem 300 de grame. Daca te intrebi cum setezi modul lumina calda – lumina rece, afla ca o poti face prin butonul central care este si singurul de altfel.

Bateria se incarca in 4 ore si ofera o autonomie de 18 ore in lumina maxima, 40 de ore intr-o lumina ambientala si 32 de ore intr-o lumina graduala. Capacitatea rezervorului de apa este de 250ml.

Daca vi se pare interesanta si vreti sa o cumparati, o puteti face prin acest link. Costa 70 lei si vine din China cu transportul gratuit. Coletul ajunge la tine acasa in 15-30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *