Video proiector ieftin ideal pentru casa
general

Video proiector ieftin ideal pentru casa

Daca ai nevoie de un video proiector pe care sa il conectezi cu TV box, calculator, consola de gaming si asa mai departe, pe gearbest avem modelul Alfawise A80 2800 Lumens BD1280 disponibil la un pret de doar 387 lei.

Imi place ca este un video proiector mic, ideal pentru un o familie. Se poate folosi pentru a proiecta imagini pana la maxim 180 inch. Imaginile sunt de calitate HD, dar se poate reda si Full HD. Proiectorul poate fi folosi la o distanta cuprinsa intre 1.2 si 5.5 m, in functie de diagonala pe care o dorim.

Ce imi place si mai mult la el este ca are sunet stereo integrat. Deci, practic nu mai avem nevoie de un sistem audio extern legat la el pentru sunet. Pe partea de conectivitate avem o iesire audio de 3.5mm, doua USB-uri, un HDMI, un VGA si o intrare AV In.

Video proiectorul Alfawise A80 este in acest moment un best seller in magazinele din China. Costa in aceasta perioda 387 lei si are transport gratis in Romania. Toate aceste motive m-au facut sa il recomand celor ce cauta un video proiector ieftin ideal pentru casa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *