Xiaomi Mi Band 4 - bratara premium cu pret bun
general

Xiaomi Mi Band 4 – bratara premium cu pret bun

Xiaomi Mi Band 4 este o bratara smart lansat anul trecut prin Mai. Arata bine, are functii de baza, precum puls, meteo, mod de lucru si notificari. Pretul este unul bun, costa 111 lei pe gearbest, iar pe eMag 180 lei.

Bratara am cumparat-o si eu, din China. Am asteptat 15 zile si a ajuns acasa fara sa platesc transportul sau alta taxa suplimentara. Singurul inconvenient a fost ca a trebuit sa astept ceva, decat daca cumparam din Romania. Dar e mai bine sa astept decat sa platesc mai mult.

Xiaomi Mi band 4 este un upgrade la modelul Mi band 3, are ecran color, se pot instala fete si afiseaza vremea de pe telefon. In rest, nu are nimic in plus. Aspectul este similar, cureaua fiind una si aceeasi.

Xiaomi Mi Band 4

Bratara integreaza o baterie 135mAh ce promite o autonomie de pana la 20 de zile. Aici este punctul ei forte, lucru ce nici o alata bratara ne mai putand oferi. Ecranul este AMOLED, are diagonala de 0.95 inch si afiseaza o rezolutie maxima de 120 x 140 pixeli. Ca senzori gasim: 3-axis accelerometer, 3-axis gyroscope, PPG heart rate sensor si Capacitive proximity sensor. Conectarea la telefon se face prin bluetooth v 5.0.

Despre ea pot spune ca este rezistenta la 5 ATM (50m) sub apa timp de 30 de minute, se incarca destul de repede si se conecteaza la telefoane atat cu Android, cat si cu iOS prin aplicatia Mi Fit.

Exact cum am spus si mai sus, bratara Xiaomi Mi Band 4 poate fi cumparata din China de aici la un pret de 111 lei. Transportul nu costa nimic, doar ca ai de asteptat intre 10 si 25 de zile. Din Romania poti sa o cumperi de aici la un pret de 180 lei. Eu recomand din afara, chiar daca astepri ceva, eu zic ca se merita.

One thought on “Xiaomi Mi Band 4 – bratara premium cu pret bun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *