Xiaomi Mi Band 5 - pret sub 200 lei
general

Xiaomi Mi Band 5 – pret sub 200 lei

Xiaomi si-a lansat cea mai recenta bratara fitness, si anume, Mi band 5. Aceasta vine ca si o continuare la seria Mi Band. Arata aproape la fel ca Mi Band 4, dar cu ceva actualizari la incarcare, programe sportive si la bratara. Xiaomi Mi Band 5 costa in aceasta perioada 178 lei. Oferta este disponibila in limita stocului, dupa care pretul sau ajunge undeva la 400 lei.

Bratara Mi Band 5 vine cu un ecran mai mare cu aproximativ 20% decat Mi Band 4. Mai integreaza un senzor  SpO2 ce masoara oxigenarea sangelului si un sistem magnetic de incarcare. Astea sunt principalele elemente pentru care merita sa faci trecereade la versiunea precedenta la el.

Ca si dotari tehnice, bratara integreaza o baterie de 125 mAh ce asigura pana la 14 zile de lucru, un ecran Amoled de 1.1 inch, senzor de masurarea pulsului si dupa cum am spus mai sus, incarcarea acumulatorului se face printr-un incarcator cu mufa magnetica. Are si NFC versiunea globala. Costa 191 lei aici.

La nivel de aplicatii, bratara integreaza foarte multe chestii care sa te ajute. Se poate activa camera de pe ea, s-au introdus moduri noi de sport, dar si urmarirea ciclului menstrual.

In cazul in care esti un utilizator de Xiaomi Mi Band si vrei sa faci trecerea la versiunea a 5-a, tine cont ca in aceasta perioada, pe gearbest costa 178 lei. Ideea e sa te grabesti, ca o sa ajunga la 400 lei dupa ce se termina stocul. Livrarea se face din China in aproximativ 20 de zile. Costul transportului este de 6.20 lei.

Astept mesaje de la voi cu pareri despre noua bratara Xiaomi Mi Band 5. Sa imi spuneti daca isi merita banii si cum apreciati faptul ca vine cu ecranul mai mare, dar cu o autonomie mai mica fata de Mi Band 4.

One thought on “Xiaomi Mi Band 5 – pret sub 200 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *