Xiaomi Mi TV Box S Disponibil La Reducere
general

Xiaomi Mi TV Box S disponibil la reducere

Zilele astea, ma uitam pe net. Nu stiam ce as putea sa va recomand. Ceva care sa fie la reducere si sa fie disponibil la un pret mult mai mic fata de ce gasim in Romania. Asa am dat peste Xiaomi Mi TV Box S. Costa 308 dolari si ajunge acasa 7 – 15 zile daca alegem sa vina din Spania.

Xiaomi Mi TV Box S este varianta premium pentru Mi TV Box, avand telecomanda cu buton pentru Netflix, Google Search si Live Tv, dar si specificatii hardware mai bune. Designul Box-ului a fost si el modificat, fiind mai compact si cu linii mult mai elegante.

Ca performante hardware avem 2Gb de memorie RAM, un procesor quad core Cortex A53 ce isi face treaba destul de ok si 8GB spatiu pentru stocare. Sistemul de operare folosit este Android versiunea 8.1. Aceasta configuratie este capabila sa afiseze rezolutii maxime 4k, sa prinda retele WiFi de tip 5G si sa faca Live TV.

Pe partea de conectivitate avem un port HDMi si unul USB de tip 2.0. Alimentarea sa se face printr-un incarcator DC. Telecomanda foliseste doua baterii A, baterii ce nu sunt incluse in pachet.

Pretul este de 308 dolari, dar poate fi cumparat cu reducere daca aplicati codul de cupon GBMIFAN328. Acesta poate veni din de pozitul din Spania pentru un cost de transport de 132 de lei si un timp de livrare de 7 – 15, sau poate veni din China, cu transport 0, dar ajunge in 22 – 55 de zile.

Cumpara de aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *