Xiaomi Mi Watch Color
general

Cel mai bun pret: Xiaomi Mi Watch Color

Cel mai nou smartwatch de la Xiaomi vine cu un pret foarte bun. Xiaomi Mi Watch Color, ca despre el este vorba, poate fi cumparat in aceasta perioada la un pret foarte bun. Poate fi cumparat din China prin acest link.

Dimensiunea cadranului este de 46.2 mm, rezultand o dimensiune totala de 46.2 × 53.3 × 11.4mm. In ceea ce priveste rezistenta, noul Xiaomi Mi Watch este capabil sa functioneze normal in conditii de temperatura cuprinse intre -10ºC la 45ºC, avand rezistenta la apa de 5ATM (50 metri).

Ceasul Xiaomi Mi Watch Color arata foarte bine. Se face remarcat prin designul clasic ce integreaza un ecran Amoled de 1.39 inch si prin autonomia de lucru foarte mare de pana la jumatate de luna. Ce il ajuta sa ajunga la aceasta autonomie? Bateria sa de 420 mAh.

In interior avem o memorie RAM de 512MB, 2GB ROM, NFC cu care se poate plati facturii, GPS, Bluetooth v5.0 BLE si 110 fete. In plus, smartwatch-ul integreaza un senzor de lumina ambientala, giroscop, senzor geomagnetic, accelerometru si barometru. Datorita acestora, Mi Watch Color este capabil sa recunoasca 10 activitati sportive diferite. Cateva exemple: alergat, banda de alergat, drumetii, alpinism, ciclism, inot si asa mai departe.

In rest, noul Xiaomi Mi Watch Color incorporeaza asistent vocal XiaoAI (numai in chineza) cu ajutorul caruia putem controla intreg ecosistemul legat la Mi Home. Cu toate acestea, ceasul nu integreaza difuzor si microfon. Deci nu se poate vorbi direct de pe el, de aceea pentru unii poate fi o problema. Pe mine personal nu ma deranjeaza, nu imi place sa vorbesc la smartwatch, sa ma auda toata lumea.

In plus, contrar celor asteptate, Xiaomi Mi Watch Color nu ruleaza MIUI pentru Watch, deci nu se bazeaza pe WearOS. De asemenea, nu are spatiu de stocare intern, astfel incat nu putem instala aplicatii terte sau nu putem stoca melodii sau imagini.

Xiaomi Mi Watch Color poate fi cumparat de aici. Cod cupon reducere: GBMIWATCH1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *