Yala intelegenta de la Xiaomi
general

Yala intelegenta de la Xiaomi (NFC, senzor amprenta si Mi Home

Aqara N100 este o yala inteligenta de la Xiaomi cu ceva functii in premiera. Nu stiu daca si voi apreciati o astfel de yala, dar eu nu pot decat sa cred ca este ceva revolutionar. Imi place ca are NFC, senzor de amprenta si ca este compatibila cu aplicatia Mi Home.

Yala inteligenta Xiaomi Aqara N100 se bucura de un design modern, ce se potriveste oricarei usi metalice. Se monteaza extrem de usor si face blocarea usii extrem de sigura. Senzorul de amprenta amplasat pe ivor, deblocarea sa fiind naturala. Odata ce ai pus mana pe ivor, senzorul de amprenta iti recunoaste amprenta. NFC – ul te ajuta sa deblochezi usa cu telefonul. In cazul in care vrei sa blochezi usa de la munca, o poti face prin aplicatia Mi Home.

Pentru a functiona, yala are nevoie de 8 baterii de tip AA. Acestea se pot reincarca printr-un cablu usb tip C conectat la un incarcator de 5V. Bateriile ar trebui sa asigure un timp foarte mare de lucru, undeva la minim un an.

In cazul in care vi se pare interesanta si vreti sa o cuparati, o gasiti pe gearbest la un pret de 867 lei. Pentru a primi o reducere de 25%, putrti folosi cuponul de reducere $AQN1BGB.

Video cu Yala inteligenta Xiaomi Aqara N100

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *